Бефстроганов з свинини

Бефстроганов з свинини нічим не поступається звичному для нас рецептом з яловичиною. Його із завидною регулярністю готують на всіх вітчизняних кухнях, оскільки блюдо зовсім не складне і при цьому шалено смачне. Бефстроганов з свинини виходить ще більш соковитим і м’яким, до того ж чудово підходить до будь-якого гарніру, будь то рис, каші, картоплю або макаронні вироби.
Ніжний та насичений смак бефстроганову надає особлива підлива, яку готують на основі молочних продуктів. Найчастіше використовують сметану або вершки, іноді віддають перевагу молоку або майонезу. Доповнити соус можна томатною пастою, борошном, часником, різноманітними спеціями і зеленню. Щоб він рівномірно покрив м’ясо, його часто розбавляють очищеною водою.
Саму свинину для цієї страви ріжуть кубиками або соломкою. При цьому шматочки м’яса повинні бути невеликого розміру, щоб воно добре пропеклося під час приготування. Разом з ним можна тушкувати різні свіжі та солоні овочі та гриби.
Бефстроганов з свинини подають гарячим, відразу ж після приготування. В доповнення до м’яса обов’язково потрібно приготувати гарнір, який перед початком трапези поливають підливою. М’ясні шматочки можна викласти поруч або на гарнір.