Реберця в мультиварці

Реберця в мультиварці – це справжній порятунок для сучасних господинь, адже новомодна кухонні помічниця в чому спрощує процес приготування страви, анітрохи не впливаючи на його звичний смак. Багатьом такий варіант цього ласощі подобається навіть більше, ніж з використанням духовки або звичайною каструльки. Вся справа в тому, що в мультиварці жар йде не тільки знизу, а відразу з усіх сторін, тому реберця виходять за смаком такими ж, як у горщиках. Великий об’єм чаші дозволить приготувати блюдо для всієї родини або пригостити компанію гостей.
В мультиварці реберця смажать або тушкують, а також готують з ними смачну печеню і безліч цікавих перших страв. Для цього беруть яловичину, свинину або баранину. При цьому реберця можуть бути свіжі або попередньо прокопчені, в залежності від обраної страви.
Разом з реберцями в чашу мультиварки часто потрапляють цибулю і моркву, капуста і картопля, часник, зелень, помідори та інші овочі. Також використовують горох і різноманітні крупи. Приправи вибирають. Відштовхуючись від різновиди м’яса. Зазвичай це сіль, суміш перців, карі, сушена зелень, зіра і пр.
Подають реберця разом з будь-яким гарніром. Найчастіше його готують відразу ж разом з м’ясним інгредієнтом, щоб отримати повноцінне збалансоване блюдо. Краще їсти реберця гарячими – тоді вони максимально смачні і м’які. Також не зайвим буде доповнити м’ясо цікавим соусом або аджикою.