Кролик в мультиварці

Кролятина – це дуже ніжна і поживне м’ясо. Його можна
приготувати навіть під час суворої дієти та включити в дитячий раціон. Крім
смакових якостей, вживання кролика в їжу приносить ще й користь для
здоров’я.
М’ясо кролика – це біле м’ясо, за складом нагадує
курятину. В ньому низький вміст холестерину і високий – білка. Тим не менш,
на відміну від курки, у кролика немає жирної шкурки, а також в м’ясі повністю відсутні
пестициди. Звернути увагу на страви з кролятини рекомендується людям, які
займаються важкою фізичною працею, оговтуються від хвороби, а також тим, хто
зазнав радіаційного опромінення.
Готують кролика усіма можливими способами. Найчастіше його
використовують у вигляді другої страви. Окремим делікатесом вважається тушкований кролик
в густій ароматною підливці. Для цього можна використовувати сметану або вершки,
томатну пасту або кетчуп, гірчицю, майонез, різноманітні спеції і навіть вино.
Для приготування тушкованого кролика відмінним помічником
стане мультиварка. Вбудована програма «Гасіння» дозволяє натисненням однієї
кнопки заощадити мінімум годину свого часу. При цьому кролик в скороварці
виходить таким же ніжним і соковитим, як і в звичайній сковорідці.
Подавати кролика слід з гарніром. Його можна вибрати на
свій смак, починаючи від різних каш, закінчуючи усіма варіаціями картоплі.
Готувати їх можна як окремо, так і разом, у вигляді жаркого.