Перець фарширований м'ясом

Перець, фарширований м’ясом, поєднує в собі і незвичайні смакові якості, і цікавий зовнішній вигляд. Така страва прикрасить будь-який стіл і вигідно урізноманітнює повсякденний раціон. Приготувати перчики зовсім не важко. Доведеться лише витратити трохи часу на фаршировку, а потім блюдо готується сама по собі.
Завдяки своїй зручній формі і міцним стінок, болгарський перець є, мабуть, самим популярним овочем для фарширування. Достатньо лише видалити насіння, і зручна коробочка для начинки готова! Додати у фарш залежить тільки від переваг кулінара – в перцях пропечеться практично все що завгодно.
Фарш для начинки перців може бути комбінований, або ж з одного виду м’яса. В нього додають хліб, рис, різні каші, зелень, спеції і т.д. Разом з фаршем всередину перцю можна помістити навіть макарони!
Після того, як зроблені заготовки, перці можна відправити в духовку, мікрохвильову піч, мультиварку, згасити на плиті, приготувати на пару або підсмажити на грилі. Для тушкування використовують сметанний, сирний або томатний соус, бульйон, овочеві соки.
Подавати перці можна на плоскій або ж в глибокій тарілці. Їх обов’язково потрібно полити соусом, в якому вони готувалися. Можна використовувати перчики як самостійне блюдо, або ж приготувати до них гарнір. Страву прикрашають зеленню і сметаною.