Гуляш з курки

Традиційно готують гуляш з яловичого м’яса, але з куркою страва виходить набагато економічніше як за фінансовою, так і за тимчасовими витратами. За смаковими якостями воно також не програє, навпаки, виходить ще більш ніжним і дозволяє трохи урізноманітнити свій раціон. Всі, хто вміє готувати будь-який інший м’ясний гуляш, напевно розберуться з першого разу, як готувати гуляш з куркою.
Для гуляшу беруть філе курки без шкірки і кісток. Його нарізають невеликими шматочками так, щоб м’ясо швидко просмажене. Іноді курку попередньо маринують, але зазвичай в цьому немає необхідності. Досить додати улюблені спеції в соус. Для нього використовують сметану або томатну пасту, рідше – майонез і кетчуп. В гуляш з куркою також додають гриби і різні овочі. Це можуть бути цибулю, моркву, помідори, болгарський перець, картопля тощо
Перед кінцевим етапом приготування всі інгредієнти трохи обсмажують на рослинній олії, щоб вони добре зберігали смак і форму. Після цього блюдо заливають соусом і тушкують на дуже маленькому вогні. Для цього процесу часто використовують мультиварку.
Готовий гуляш з курки подають разом з рисом, картоплею, макаронами та ін. М’ясо викладають поверх гарніру і рясно поливають густий підливою.