Голубці в мультиварці

Голубці в мультиварці – це простий спосіб урізноманітнити
своє меню, смачним і оригінальним стравою. Поєднання фаршу і овочів робить його
практично універсальним, а рисова начинка дозволяє обійтися без гарніру.
Зазвичай для голубців використовують білоголову капусту, але є
різновиди з листям салату і навіть винограду. В них загортають начинку з
м’ясного фаршу і обсмажених овочів (морква, цибуля). Також обов’язковим
інгредієнтом голубців є додавання крупи. Найчастіше використовують рис, але це
може бути і гречка, пшоно тощо
Останнім часом все більшою популярністю користуються
вегетаріанські варіанти голубців. У них м’ясо замінюють грибами, які
попередньо обсмажують на рослинному маслі.
Голубці відмінно виходять в мультиварці саме тому, що
основний процес їх приготування – це гасіння. Для цього їх заливають
спеціальної заправкою, яка ґрунтується на сметані або томатної пасти.
Ті, хто не знає, як робити голубці, або просто хоче
заощадити час, що зазвичай віддають перевагу їх «ледачому» аналогу. Ліниві голубці
являють собою м’ясний фарш, тушкований з дрібно посіченою капустою та іншими
інгредієнтами з традиційного рецепту.
Подають голубці по кілька штук на тарілці разом з
підливою. Прикрашають страву зеленню і сметаною.