Оселедець під шубою рулетом – 6 рецептів з фото покроково
Дуже простий рецепт оселедця під шубою рулетом в батоні
Навіть такий салат, як оселедець під шубою можна перетворити на закуску. Для цього ми просто додамо в звичайний рецепт батон.
Інгредієнти:
Батон – 1 шт.
Слабосолона оселедець – ½ шт.
Дрібна буряк – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Кріп – 1 пучок.
Картопля середнього розміру – 2 шт.
Сіль – за смаком.
Курячі яйця – 2 шт.
Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Для початку необхідно зварити овочі та яйця, остудити їх і почистити. Картопля, морква, буряк, яйця натираємо на крупній тертці, розкладаємо їх за різними мисочкам і змішуємо з невеликою кількістю майонезу. Кріп дрібно рубаємо ножем.
З оселедця прибираємо великі кістки, зрізаємо голову і знімаємо шкірку, філе нарізаємо.
Батон розрізаємо з одного боку, розкриваємо надріз і акуратно виймаємо м’якоть, так, щоб він став порожнистим усередині.
Всередині змащуємо стінки батона майонезом, потім тонким шаром розподіляємо по батону цукрову суміш з майонезом, потім йде прошарок з тертої моркви і майонезу, в нижню частину батона кладемо картоплю, кріп, на нього викладаємо філе оселедця, і зверху на оселедець кладемо подрібнені яйця. Слідкуйте за тим, щоб начинки було не занадто багато, інакше батон не закриється. Краї отвору в батоні змащуємо майонезом, загортаємо його в фольгу або харчову плівку і ставимо в холодильник на 2-3 години. Перед подачею нарізаємо батон на скибочки і розкладаємо їх на плоске блюдо.