Оселедець під шубою рулетом – 6 рецептів з фото покроково

Дуже простий рецепт оселедця під шубою рулетом в батоні

Навіть такий салат, як оселедець під шубою можна перетворити на закуску. Для цього ми просто додамо в звичайний рецепт батон.

Інгредієнти:

  • Батон – 1 шт.
  • Слабосолона оселедець – ½ шт.
  • Дрібна буряк – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Картопля середнього розміру – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

  • Для початку необхідно зварити овочі та яйця, остудити їх і почистити. Картопля, морква, буряк, яйця натираємо на крупній тертці, розкладаємо їх за різними мисочкам і змішуємо з невеликою кількістю майонезу. Кріп дрібно рубаємо ножем.
  • З оселедця прибираємо великі кістки, зрізаємо голову і знімаємо шкірку, філе нарізаємо.
  • Батон розрізаємо з одного боку, розкриваємо надріз і акуратно виймаємо м’якоть, так, щоб він став порожнистим усередині.
  • Всередині змащуємо стінки батона майонезом, потім тонким шаром розподіляємо по батону цукрову суміш з майонезом, потім йде прошарок з тертої моркви і майонезу, в нижню частину батона кладемо картоплю, кріп, на нього викладаємо філе оселедця, і зверху на оселедець кладемо подрібнені яйця. Слідкуйте за тим, щоб начинки було не занадто багато, інакше батон не закриється. Краї отвору в батоні змащуємо майонезом, загортаємо його в фольгу або харчову плівку і ставимо в холодильник на 2-3 години. Перед подачею нарізаємо батон на скибочки і розкладаємо їх на плоске блюдо.
  • Приємного апетиту!