Млинці на молоці з сиром та родзинками
Найбільш простий і доступний варіант начинки, який зробить млинці з сиром відмінним пригощанням до чаю або кави. Обсмажувати їх краще з обох сторін по 2-3 хвилини, щоб утворилася рум’яна кірочка. Кількість тесту розраховано приблизно на 7-8 млинчиків.
Інгредієнти:
- 100 г борошна;
- 2 яйця;
- 250 мл молока;
- 1 щіпка солі;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 2 ст. л. цукру;
- 300 г сиру;
- 50 г родзинок.
Спосіб приготування:
- 1 яйце збити з сіллю і цукром до повного розчинення крупинок.
- Додати до яйця молоко і рослинне масло, змішати до однорідності.
- Засипати борошно і добре збити тісто, розбиваючи грудочки.
- Розігріти сковороду, трохи змастивши її олією.
- Вилити половину ополоника тесту на сковороду і посмажити млинець на середньому вогні.
- Так само випекти інші млинці.
- Розім’яти виделкою сир, родзинки промити під теплою водою і обсушити.
- Змішати сир з родзинками, додати яйце і цукор за смаком.
- Начинку добре перемішати і нафарширувати готові млинчики.