Млинці з сиром

Млинці на молоці з сиром та родзинками

Найбільш простий і доступний варіант начинки, який зробить млинці з сиром відмінним пригощанням до чаю або кави. Обсмажувати їх краще з обох сторін по 2-3 хвилини, щоб утворилася рум’яна кірочка. Кількість тесту розраховано приблизно на 7-8 млинчиків.
Інгредієнти:

  • 100 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 250 мл молока;
  • 1 щіпка солі;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 300 г сиру;
  • 50 г родзинок.

Спосіб приготування:

  • 1 яйце збити з сіллю і цукром до повного розчинення крупинок.
  • Додати до яйця молоко і рослинне масло, змішати до однорідності.
  • Засипати борошно і добре збити тісто, розбиваючи грудочки.
  • Розігріти сковороду, трохи змастивши її олією.
  • Вилити половину ополоника тесту на сковороду і посмажити млинець на середньому вогні.
  • Так само випекти інші млинці.
  • Розім’яти виделкою сир, родзинки промити під теплою водою і обсушити.
  • Змішати сир з родзинками, додати яйце і цукор за смаком.
  • Начинку добре перемішати і нафарширувати готові млинчики.