Млинцевий салат

Млинцевий салат можна зустріти не тільки в домашньому меню, але і в самих вишуканих ресторанах, адже це блюдо виходить досить презентабельним, ситним і цікавим на смак. До того ж, немає класичного рецепту такої закуски, так що можна без праці експериментувати з різними складами інгредієнтів, створюючи все нові кулінарні шедеври. Головною умовою є наявність млинців, які готуються за лічені хвилини. При цьому навіть млинець «комом» цілком підійде для наповнення салату, так що з цим завданням впораються і початківці кулінари.
Щоб приготувати млинці для салату знадобляться самі доступні інгредієнти. Можна використовувати навіть найпростіший рецепт цієї страви на основі води. Також непогано підходять млинці на молоці. Все залежить ще й від обраної начинки. З допомогою моркви, шпинату і буряка можна зробити млинці різнокольоровими, тоді ваша закуска точно не залишиться непоміченою.
Готові млинці нарізають тонкими смужками або ж рулетиками, давши їм перед цим трохи охолонути. До них додають будь-яке м’ясо, ковбасні вироби, морепродукти, овочі, гриби, горіхи тощо Заправляють млинцевий салат майонезом або сметаною, при необхідності приправляють сіллю і меленим перцем. Всі інгредієнти просто перемішують між собою, а готову страву прикрашають будь-яким зручним способом. Найпростіше просто посипати його подрібненою зеленню.
Млинцевий салат можна запропонувати домочадцям в якості обіду або вечері, подати до святкового столу, взяти з собою на роботу для ситного перекусу і т. д.