Млинці з м'ясом

Млинці з м’ясом — найбільш популярна закуска з м’ясних інгредієнтів і тонкого тіста. Це блюдо російської кухні готують із простих продуктів. Для тіста використовують борошно, молоко, яйця, невелика кількість солі та цукру. Всі з’єднують і перемішують, отримуючи рідке тісто. Млинці випікають на сковороді. Поширений варіант начинки — яловичий або свинячий фарш, приправлений спеціями і обсмажений з цибулею. Іноді додають моркву, подрібнений часник, зелень, томатну пасту або свіжі помідори. Крім м’ясних складових в начинку кладуть всілякі продукти: гриби, рис, картоплю, відварені яйця, квасоля, горошок, капусту, сир, мариновані огірки. Інгредієнти подрібнюють, використовуючи блендер або м’ясорубку, солять і перчать, додають трохи бульйону, сметани або вершкового масла. Начинку загортають в готові млинці. Обсмажують на сковороді без кришки для отримання рум’яної хрусткої скоринки. Або ємність накривають кришкою, щоб закуска стала ніжною і м’якою.
Фаршировані млинчики часто випікають в духовці — з білим соусом або сиром. Іноді закуску готують в паніровці. Загорнутий млинець обмазують яєчним білком, обвалюють в хлібних крихтах і обсмажують — виходить дуже смачно. Також для панірування можна використовувати мелені сухарі. Подають млинці холодними або гарячими з різними соусами: сметаною, майонезом, гірчицею.