Тонкі млинці

Тонкі млинці подобаються всім без винятку, незалежно від віку, статі та національної приналежності. За великим рахунком, вони є лише основою для різноманітних соусів і начинок, які кожен може вибирати на свій смак. Саме тонкі млинці збирають воєдино всі страву, підкреслюючи його і не виходячи на перший план.
Млинці готують практично всі, але у багатьох все одно виникає питання, як спекти тонкі млинчики. Справа в тому, що зробити їх в домашніх умовах виходить далеко не у кожного. Для приготування дійсно тонких млинчиків тісто роблять максимально рідким, орієнтуючись по консистенції швидше на звичайну воду, ніж на сметану.
Тісто для тонких млинчиків готують на основі кефіру, молока, сироватки, простокваші і навіть на воді. У нього можна додати дріжджі, крохмаль, соду, яйця, сіль або цукор. Борошно для млинців ретельно просівають, іноді змішують з розпушувачем. Також тісто часто роблять заварним, додаючи рідкий інгредієнт в гарячому вигляді.
Сам етап приготування млинців зазвичай забирає не так вже багато часу. На розпеченій сковороді вони смажаться буквально за 1-2 хвилини. Готові млинчики складають стопкою, щоб вони добре пропарились, або ж змащують вершковим маслом.
Подають готові млинці з варенням, джемом, сметаною, свіжими фруктами, медом та ін. При цьому навряд чи виникнуть труднощі з оформленням – тонкі млинці завжди виглядають апетитно і привабливо.