Оладки з яблуками

Оладки з яблуками – це дуже смачний десерт до чаю з доступних продуктів. Його готують багатьма способами, поєднуючи різні інгредієнти, щораз отримуючи нове цікаве частування. Завдяки простим рецептами можна щоранку балувати своїх близьких подібним ласощами, витрачаючи на це всього кілька хвилин.
Тісто для оладок з яблуками завжди виходить трохи рідкуватим і дуже просто викладається на сковороду з допомогою звичайної ложки. До його складу входить борошно, цукор, яйця і самі фрукти. Рідким інгредієнтом може бути молоко, кефір чи звичайнісінька вода. Для отримання пишних оладок кисломолочні продукти змішують з содою, а в усі інші додають дріжджі або розпушувач.
Для смачних оладок підійде абсолютно будь-який сорт яблук. В залежності від їх смаку доведеться лише трохи відрегулювати кількість цукру в десерті. Яблука труть на крупній тертці або ріжуть тоненькими пластинками. Кладуть їх в тісто, після чого ретельно перемішують всю масу, щоб фрукти рівномірно розподілилися. Також можна додати до складу сир, морква, сухофрукти, груші, банани тощо
Подають оладки з яблуками зі сметаною. Також підійдуть будь-які джеми і варення, мед або згущене молоко. Можна вживати оладки в їжу як гарячими, так і холодними, відштовхуючись лише від власних уподобань. Прикрашають страву цукровою пудрою.