Млинці з сиром

Начинка для млинців з сиру і вишні

Поєднання вишні і сиру завжди дає в результаті дуже ніжну і м’яку начинку. Ягоди при цьому потрібно довести до консистенції густого киселю і не викладати їх на блін занадто багато, щоб начинка не витікала. Крохмаль краще взяти кукурудзяний, а кількість цукру регулювати на свій розсуд.
Інгредієнти:

  • 100 г вишні;
  • 200 г сиру;
  • 3 ст. л. крохмалю;
  • 70 мл води;
  • 100 г цукру.

Спосіб приготування:

  • Крохмаль розвести у воді, поставити на середній вогонь.
  • Додати в каструльку вишні і половину цукру.
  • Довести отриману суміш до кипіння.
  • В окремій ємності розтерти сир з цукром.
  • Викласти на млинець трохи сирної начинки, зверху додати вишні.
  • Згорнути блін конвертом.

Тепер ви знаєте, як готувати млинці з сиром. Приємного апетиту!
Млинці з сиром прийнято вважати десертним стравою, але при бажанні вони можуть стати і відмінною солоної закускою. При цьому спосіб приготування практично не зміниться за винятком начинки. Як зробити млинці з сиром в тому або іншому варіанті, можна дізнатися з наступних корисних порад:

  • Для торта або пирога краще зробити тонкі млинчики, щоб тісто краще просочилося. В інших випадках вони повинні бути товстіший, інакше млинець може порватися від важкої начинки;
  • Якщо тісто для млинців виходить дуже густим, можна розбавити її чистою водою;
  • Для рум’яної скоринки млинці після приготування потрібно запекти в духовці 10-15 хвилин. При цьому можна полити їх улюбленим соусом;
  • Перед тим, як фарширувати млинці, сир потрібно максимально подрібнити. Тоді начинка буде більш ніжною;
  • Якщо в сирі занадто багато рідини (сироватки), викладіть його на марлю і злегка відіжміть.