Начинка для млинців з сиру і вишні
Поєднання вишні і сиру завжди дає в результаті дуже ніжну і м’яку начинку. Ягоди при цьому потрібно довести до консистенції густого киселю і не викладати їх на блін занадто багато, щоб начинка не витікала. Крохмаль краще взяти кукурудзяний, а кількість цукру регулювати на свій розсуд.
Інгредієнти:
- 100 г вишні;
- 200 г сиру;
- 3 ст. л. крохмалю;
- 70 мл води;
- 100 г цукру.
Спосіб приготування:
- Крохмаль розвести у воді, поставити на середній вогонь.
- Додати в каструльку вишні і половину цукру.
- Довести отриману суміш до кипіння.
- В окремій ємності розтерти сир з цукром.
- Викласти на млинець трохи сирної начинки, зверху додати вишні.
- Згорнути блін конвертом.
Тепер ви знаєте, як готувати млинці з сиром. Приємного апетиту!
Млинці з сиром прийнято вважати десертним стравою, але при бажанні вони можуть стати і відмінною солоної закускою. При цьому спосіб приготування практично не зміниться за винятком начинки. Як зробити млинці з сиром в тому або іншому варіанті, можна дізнатися з наступних корисних порад:
- Для торта або пирога краще зробити тонкі млинчики, щоб тісто краще просочилося. В інших випадках вони повинні бути товстіший, інакше млинець може порватися від важкої начинки;
- Якщо тісто для млинців виходить дуже густим, можна розбавити її чистою водою;
- Для рум’яної скоринки млинці після приготування потрібно запекти в духовці 10-15 хвилин. При цьому можна полити їх улюбленим соусом;
- Перед тим, як фарширувати млинці, сир потрібно максимально подрібнити. Тоді начинка буде більш ніжною;
- Якщо в сирі занадто багато рідини (сироватки), викладіть його на марлю і злегка відіжміть.