Млинці, фаршировані сиром і сьомгою
Цей рецепт стане приємним сюрпризом для любителів незвичайних страв. Ситна начинка перетворює млинці в ідеальну закуску, при цьому вони залишаються ніжними і буквально тануть у роті. Краще всього подавати страву з вершковим або сирним соусом.
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна;
- 1 яйце;
- 1 цибулина;
- 320 мл молока;
- 2 ч. л. цукру;
- 2 ч. л. вершкового масла;
- 240 г сиру;
- 1 пучок кропу;
- 100 г слабосоленої сьомги;
- 2 ст. л. сметани;
- 4 ст. л. оливкової олії;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Збити яйце з однією ложкою цукру і дрібкою солі.
- Додати в кілька етапів просіяне борошно і молоко.
- Влити в тісто ложку оливкової олії, добре перемішати і залишити на 15 хвилин «відпочити».
- Масло використовувати для смаження млинців.
- Нарізати цибулю тонкими кільцями.
- На сковороді розтопити невеликий шматочок вершкового масла, обсмажити цибулю.
- Дрібно нарізати сьомгу і кріп, розім’яти виделкою сир.
- Змішати сир, рибу, цибулю і кріп, додати ложку цукру.
- Начинку заправити сметаною, посолити і поперчити за смаком.
- Нафарширувати млинці, викладаючи начинку на край і згортаючи їх рулетами.
- Змастити форму для випічки вершковим маслом, викласти млинці і запекти 10 хвилин при середній температурі.