Млинці з сиром

Млинці, фаршировані сиром і сьомгою

Цей рецепт стане приємним сюрпризом для любителів незвичайних страв. Ситна начинка перетворює млинці в ідеальну закуску, при цьому вони залишаються ніжними і буквально тануть у роті. Краще всього подавати страву з вершковим або сирним соусом.
Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 1 яйце;
  • 1 цибулина;
  • 320 мл молока;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 2 ч. л. вершкового масла;
  • 240 г сиру;
  • 1 пучок кропу;
  • 100 г слабосоленої сьомги;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Збити яйце з однією ложкою цукру і дрібкою солі.
  • Додати в кілька етапів просіяне борошно і молоко.
  • Влити в тісто ложку оливкової олії, добре перемішати і залишити на 15 хвилин «відпочити».
  • Масло використовувати для смаження млинців.
  • Нарізати цибулю тонкими кільцями.
  • На сковороді розтопити невеликий шматочок вершкового масла, обсмажити цибулю.
  • Дрібно нарізати сьомгу і кріп, розім’яти виделкою сир.
  • Змішати сир, рибу, цибулю і кріп, додати ложку цукру.
  • Начинку заправити сметаною, посолити і поперчити за смаком.
  • Нафарширувати млинці, викладаючи начинку на край і згортаючи їх рулетами.
  • Змастити форму для випічки вершковим маслом, викласти млинці і запекти 10 хвилин при середній температурі.