Торт з млинців з сиром і бананом
Млинцеві торти завжди відмінно просочуються і ідеально підкреслюють начинку. Така страва стане просто незамінним під час Масниці, та й у будь-який інший день дозволить порадувати близьких оригінальним десертом. Млинці можна приготувати за своїм фірмовим рецептом. Готовий торт рекомендується посипати цукровою пудрою або тертим шоколадом.
Інгредієнти:
- 8 готових млинців;
- 100 г цукру;
- 4 банана;
- 400 г сиру;
- 200 г сметани;
- Ванілін.
Спосіб приготування:
- У чашу блендера викласти сир, ванілін, цукор і сметану, добре збити.
- Банани нарізати тонкими кружечками.
- Викласти на плоске блюдо перший млинець і змащуємо його столовою ложкою сирного крему.
- Рівномірно розкласти поверх сиру шматочки банана.
- Викласти наступний млинець і повторювати весь процес, поки не закінчаться інгредієнти.
- Верхній млинець також змастити кремом.