Млинці з сиром

Млинці з сиром не втрачають своєї популярності ось уже кілька століть поспіль. Достатньо лише уявити собі це блюдо, приготоване в російської печі, і тут же потечуть слинки. Але це зовсім не означає, що в духовці або на сковороді млинці вийдуть гірше! Досить лише уважно прочитати рецепти, і приготувати для своїх близьких тане в роті десерт.
Тісто для млинців з сиром готується до смішного просто. Достатньо лише змішати в одній ємності яйця, цукор, сіль, борошно і який-небудь молочний продукт. Підійде і звичайне молоко, і кисле, і топлене, а також ряжанка, кефір, вершки, натуральні йогурти тощо Для більш насиченого смаку також можна змішати два види борошна.
Найпростіше приготувати млинці з сиром на сковороді. Для цього достатньо обсмажити тісто з обох сторін і загорнути в нього заздалегідь підготовлену начинку. Якщо ж хочеться зробити страву ще більш цікавим і насиченим, то потрібно відправити вже готові млинці в духовку. Там вони зарум’яняться і ще більше просочаться маслом.
Млинці з сиром найчастіше готують у вигляді десерту, додаючи родзинки або фрукти, корицю і ваніль. Їх краще всього покрити зверху згущеним молоком, повидлом або варенням. Тим не менш, особливою популярністю користуються млинці з сиром з солоною начинкою. Це може бути риба, м’ясо, гриби, зелень та ін Для такої страви ідеальним доповненням стане свіжа сметана.