М'ясо в мультиварці

Рагу з капусти з м’ясом в мультиварці

Смачне друге блюдо, яке завжди виходить дуже соковитим і ароматним. Якщо любите томатну пасту, її можна додати разом з цибулею і морквою. Під час останнього гасіння, страву потрібно кілька разів перешкодити.
Інгредієнти:

  • 400 г м’яса;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 1 кг капусти;
  • ½ Склянки води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • М’ясо нарізати шматочками, викласти в чашу мультиварки, змащену рослинним маслом.
  • Обсмажувати 25 хвилин в режимі «Випічка».
  • Дрібно нарізати овочі (цибулю та моркву), додати до м’яса і продовжувати приготування 15 хвилин.
  • Капусту нашаткувати невеликими шматочками, всипати в каструлю.
  • Блюдо посолити, поперчити і добре перемішати всі інгредієнти.
  • Залити в каструльку воду, тушкувати 40 хвилин в тому ж режимі.

Тепер ви знаєте, як готувати м’ясо по-французьки в мультиварці. Приємного апетиту!
М’ясо в мультиварці – це безліч рецептів на всі випадки життя, які дозволять урізноманітнити повсякденне меню. Завдяки своїй кухонних помічниці, вам не доведеться проводити багато часу біля плити. Перед тим, як приготувати чергове блюдо, краще прочитати кілька корисних рекомендацій:

  • Після приготування страви в мультиварці, рекомендується залишати його на 20-30 хвилин в режимі «Підігрів»;
  • Куряче філе в мультиварці смажиться приблизно за 25 хвилин, свинина – 30-35, а яловичина – 45 хвилин;
  • Перед тим, як гасити м’ясо, краще трохи розігріти мультиварку. Для цього необхідно змастити її маслом і вибрати режим «Підігрів», закрити кришку і почекати 2-3 хвилини;
  • Якщо ви смажите м’ясо в мультиварці, краще нарізати його тонший. Тоді час приготування скоротиться. Для цього трохи подморозьте потрібний вам шматочок – так буде простіше регулювати товщину.