М'ясо в мультиварці

Суп з гречкою і м’ясом в мультиварці

Простий і смачний варіант супу. Для нього підійдуть курячі стегенця, а, при бажанні, можна додати ще 2-3 сосиски. Їх треба порізати кружальцями і додати в суп разом з гречаною крупою. Якщо хочеться знизити калорійність страви, овочі з м’ясом можна не обсмажувати. Готовий суп рекомендується подавати з зеленою цибулею.
Інгредієнти:

  • 0,5 кг курки;
  • 1 стакан гречаної крупи;
  • 0,5 кг картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • Лавровий лист;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати моркву соломкою, цибулю – кубиками.
  • Курку промити, обсушити, розділити на порційні частини (якщо це філе, то нарізати кубиками).
  • Овочі і м’ясо викласти в чашу мультиварки і обсмажити на рослинній олії 15 хвилин.
  • Картоплю нарізати кубиками або брусочками, крупу промити, видалити сміття.
  • В каструльку, додати картоплю, гречку, пару лаврових листочків, сіль і перець.
  • Залити в каструлю гарячу воду, перешкодити і готувати 1 годину в режимі «Гасіння».