Рулька в мультиварці

Рулька в мультиварці вийде нітрохи не гірше, а навіть набагато краще магазинної шинки. Її можна буде подати до святкового столу цілим шматком, щоб прикрасити трапезу, або ж нарізати шматочками і запропонувати гостям у вигляді закуски. У повсякденному меню рулька також буде бажаним гостем. Її можна доповнити будь-яким гарніром, або ж використовувати для бутербродів.
Рульку в мультиварці можна приготувати в фользі або рукаві або ж просто виклавши м’ясо в чашу. При цьому важливо підібрати такий шматочок свинини, який вліз би в каструльку мультиварки цілком. Перед тим як готувати, його обов’язково потрібно натерти спеціями. Для найпростішого варіанта страви досить буде солі і меленого перцю. Також приємно доповнить рульку часник і сушена зелень. Якщо ж хочеться отримати більш оригінальне частування, слід заздалегідь приготувати смачний маринад.
Для маринаду використовують оливкове масло, пиво, вино, цибуля, лимонний сік, свіжу зелень, гірчицю, майонез, будь-які спеції і приправи. Рулька в результаті може вийти солоної, гострої чи солодкою. В якості спецій для цього м’яса відмінно підійде кмин, червоний перець, паприка, розмарин, базилік і пр.
Найкращим гарніром до рульки вважається або тушкована квашена капуста, варена картопля, а також горох. Тим не менше, завжди можна вибрати своє доповнення до цієї страви. Щоб гарнір став ще більш смачним, його поливають соком, що залишився після запікання рульки.