М'ясо в мультиварці

Смачна тушкована картопля з м’ясом у мультиварці

Проста, смачна і дуже ситна тушкована картопля з м’ясом. Можна додати лавровий лист і подрібнену зелень. М’ясо вибирати на свій смак, не змінюючи спосіб і час приготування.
Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 500 г м’яса;
  • 3 зубчики часнику;
  • 100 г цибулі;
  • 200 г сметани;
  • 200 мл води;
  • 100 г моркви;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати дрібними кубиками цибулю та моркву, обсмажувати 10 хвилин на рослинній олії в режимі «Випічка».
  • Додати воду і сметану, перешкодити.
  • Кубиками нарізати картоплю і м’ясо, викласти в каструлю, посолити і поперчити.
  • Змінити режим «Гасіння», готувати 1 годину.
  • В кінці приготування додати подрібнений часник (приблизно за 10 хвилин до сигналу).

М’ясо по-французьки з грибами в мультиварці

Таке м’ясо гідно меню будь-якого ресторану, а в якості домашнього вечері йому просто не буде рівних. Щоб картопля вийшов більш соковитим і добре гармоніював зі свининою, краще викладати його кількома шарами, змащуючи кожен майонезом. Важливо, щоб інгредієнти не виходили за межі м’ясних шматочків, інакше вони можуть пригоріти.
Інгредієнти:

  • 200 р свинини;
  • 400 г картоплі;
  • 50 г цибулі;
  • 50 г печериць;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • 50 г помідорів;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 50 г твердого сиру;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Свинину промити, нарізати медальйонами не товщі 0,5 див.
  • Кожен шматочок м’яса трохи посолити і відкласти в сторону.
  • Гриби нарізати невеликими скибочками, цибулю – півкільцями, помідори та картопля – тонкими кружальцями.
  • Дрібно натерти сир.
  • У чашу мультиварки налити олію, викласти м’ясо в один шар.
  • Свинину змастити майонезом, викласти зверху цибулю і знову змастити.
  • Шарами на м’ясо викласти гриби, картоплю і помідори.
  • Посипати блюдо сиром і запікати 40 хвилин в режимі «Випічка».