Запіканка з макаронами і м’ясом в мультиварці
Дуже зручне блюдо, яке дозволяє вигідно використовувати надлишки продуктів. Макарони можна відварити спеціально для запіканки, або ж використовувати вже готові, які, наприклад, залишилися після вечері. Рецепт можна урізноманітнити практично будь-якими інгредієнтами на свій смак.
Інгредієнти:
- 200 г м’ясного фаршу;
- 200 г макаронів (готових);
- 1 цибулина;
- 2 яйця;
- 30 г вершкового масла;
- 180 г сметани;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Макарони відварити в підсоленій воді.
- У глибокій мисці змішати подрібнену цибулю з фаршем, посолити і поперчити.
- Додати сметану і сирі яйця, добре вимісити.
- Висипати в загальну посуд макарони, ще раз перемішати.
- Отриману масу викласти в каструлю, попередньо змастивши її вершковим маслом.
- Готувати в режимі «Випічка» 50 хвилин, потім дати страві настоятися ще 15 хвилин під закритою кришкою.