М'ясо в мультиварці

Запіканка з макаронами і м’ясом в мультиварці

Дуже зручне блюдо, яке дозволяє вигідно використовувати надлишки продуктів. Макарони можна відварити спеціально для запіканки, або ж використовувати вже готові, які, наприклад, залишилися після вечері. Рецепт можна урізноманітнити практично будь-якими інгредієнтами на свій смак.
Інгредієнти:

  • 200 г м’ясного фаршу;
  • 200 г макаронів (готових);
  • 1 цибулина;
  • 2 яйця;
  • 30 г вершкового масла;
  • 180 г сметани;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Макарони відварити в підсоленій воді.
  • У глибокій мисці змішати подрібнену цибулю з фаршем, посолити і поперчити.
  • Додати сметану і сирі яйця, добре вимісити.
  • Висипати в загальну посуд макарони, ще раз перемішати.
  • Отриману масу викласти в каструлю, попередньо змастивши її вершковим маслом.
  • Готувати в режимі «Випічка» 50 хвилин, потім дати страві настоятися ще 15 хвилин під закритою кришкою.