М'ясо в горщиках

М’ясо з картоплею, запечена в горщиках

Із зазначеною кількістю інгредієнтів вийде 3 невеликих горщика смачного жаркого. Овочі зберігають свої корисні властивості, а м’ясо стане ніжним, м’яким і ароматним. Спеції рекомендується підбирати залежно від виду м’яса.
Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 7 картоплин;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 1 стакан води;
  • 2 щіпки спецій (на вибір);
  • 1 ч. л. солі.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промити, нарізати кубиками і викласти на дно горщиків.
  • Нарізати дрібно цибулю, натерти моркву, картоплю подрібнити кубиками зі стороною приблизно 2 див.
  • Поверх м’ясо викласти картоплю, потім моркву і цибулю.
  • Блюдо посолити, додати улюблені спеції.
  • Сметану змішати з водою і залити отриманим соусом м’ясо.
  • Накрити горщики кришками і готувати в духовці при 180 градусах 1 годину.