М’ясо з картоплею, запечена в горщиках
Із зазначеною кількістю інгредієнтів вийде 3 невеликих горщика смачного жаркого. Овочі зберігають свої корисні властивості, а м’ясо стане ніжним, м’яким і ароматним. Спеції рекомендується підбирати залежно від виду м’яса.
Інгредієнти:
- 500 г м’яса;
- 7 картоплин;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 3 ст. л. сметани;
- 1 стакан води;
- 2 щіпки спецій (на вибір);
- 1 ч. л. солі.
Спосіб приготування:
- М’ясо промити, нарізати кубиками і викласти на дно горщиків.
- Нарізати дрібно цибулю, натерти моркву, картоплю подрібнити кубиками зі стороною приблизно 2 див.
- Поверх м’ясо викласти картоплю, потім моркву і цибулю.
- Блюдо посолити, додати улюблені спеції.
- Сметану змішати з водою і залити отриманим соусом м’ясо.
- Накрити горщики кришками і готувати в духовці при 180 градусах 1 годину.