Піца з ананасами, грибами і куркою
Багато ламають собі голову над тим, як приготувати смачну піцу вдома, не витрачаючи час і гроші на похід у ресторан. Начинка з курки, ананасів і печериць – це один з безпрограшних варіантів, який сподобається навіть самим вибагливим гурманам. Тісто теж досить просте і не вимагає багато часу і сил.
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна;
- ¼ Ч. л. солі;
- 1 ч. л. дріжджів (сухих);
- 2 ст. л. рослинної олії;
- ¼ Склянки молока;
- ⅓ Склянки води;
- 200 г твердого сиру;
- 1 куряча грудка;
- ½ Банки маринованих шампіньйонів;
- ⅓ Банки консервованих ананасів;
- ½ Червоного перцю;
- 2 ст. л. томатної пасти.
Спосіб приготування:
- Молоко перелити в каструлю і довести до кипіння, потім охолодити.
- В остигле молоко долити воду, додати дріжджі і сіль.
- Поступово ввести муку і оливкове масло.
- Тісто вимісити і поставити в тепло на 40 хвилин.
- Готове тісто розкачати так, щоб діаметр пласту був трохи більше форми для випічки.
- Перекласти тісто у змащену форму, зробити бортики, і поколоти виделкою в декількох місцях.
- Змішати томатну пасту і 1 ложку оливкової олії, змастити тісто.
- Натерти сир, половину розподілити поверх томатної пасти.
- Курку, гриби, ананаси і перець нарізати будь-яким зручним способом, але не дуже крупно.
- Начинку заправити оливковою олією, викласти на піцу і зверху посипати які залишилися сиром.
- Випікати 30 хвилин при температурі 200 градусів.