Курка з ананасами

Піца з ананасами, грибами і куркою

Багато ламають собі голову над тим, як приготувати смачну піцу вдома, не витрачаючи час і гроші на похід у ресторан. Начинка з курки, ананасів і печериць – це один з безпрограшних варіантів, який сподобається навіть самим вибагливим гурманам. Тісто теж досить просте і не вимагає багато часу і сил.
Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • ¼ Ч. л. солі;
  • 1 ч. л. дріжджів (сухих);
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • ¼ Склянки молока;
  • ⅓ Склянки води;
  • 200 г твердого сиру;
  • 1 куряча грудка;
  • ½ Банки маринованих шампіньйонів;
  • ⅓ Банки консервованих ананасів;
  • ½ Червоного перцю;
  • 2 ст. л. томатної пасти.

Спосіб приготування:

  • Молоко перелити в каструлю і довести до кипіння, потім охолодити.
  • В остигле молоко долити воду, додати дріжджі і сіль.
  • Поступово ввести муку і оливкове масло.
  • Тісто вимісити і поставити в тепло на 40 хвилин.
  • Готове тісто розкачати так, щоб діаметр пласту був трохи більше форми для випічки.
  • Перекласти тісто у змащену форму, зробити бортики, і поколоти виделкою в декількох місцях.
  • Змішати томатну пасту і 1 ложку оливкової олії, змастити тісто.
  • Натерти сир, половину розподілити поверх томатної пасти.
  • Курку, гриби, ананаси і перець нарізати будь-яким зручним способом, але не дуже крупно.
  • Начинку заправити оливковою олією, викласти на піцу і зверху посипати які залишилися сиром.
  • Випікати 30 хвилин при температурі 200 градусів.