Курка з ананасами

Курка з ананасами і сиром, запечена в духовці

Простий рецепт гарячого страви на всі випадки життя. Такими відбивними можна зустрічати гостей, або ж просто приготувати їх для сімейного вечері. Курка з ананасами поєднується з усіма можливими гарнірами, завжди виходить соковитою і смачною.
Інгредієнти:

  • 600 г курячого філе;
  • 400 р консервованого ананаса;
  • 150 г твердого сиру;
  • 100 г майонезу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе нарізати порційними шматочками, відбити.
  • Кожну відбивну трохи посолити і поперчити з обох сторін.
  • Деко змастити олією і викласти м’ясо в один шар.
  • Поверх курки покласти по кружечку консервованого ананаса.
  • Сир натерти на крупній тертці і посипати ним відбивні.
  • Полити блюдо майонезом по всій поверхні.
  • Запікати м’ясо 35 хвилин при 200 градусах.