Квасолевий суп

Смачний квасолевий суп з куркою

Досить легкий у приготуванні суп з куркою, в якому ідеально поєднується м’ясо і бобові. Замість стегенця підійде також куряча грудка, або ж невеликий курча цілком. Макарони краще використовувати дрібні, або ж замінити їх вермішеллю для супу. Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.
Інгредієнти:

  • 1 курячий окорочок;
  • ½ Склянки квасолі;
  • 1 морква;
  • 4 картоплини;
  • ½ Склянки макаронів;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Натерти моркву, нарізати кубиками картоплю.
  • Курку викласти в каструльку з водою і довести до кипіння.
  • Злити перший бульйон і залити м’ясо новою водою.
  • Додати в каструлю квасоля, варити до м’якості.
  • Засипати до квасолі картоплю і моркву.
  • Після готовності половину картоплі дістати з каструлі і потовкти в пюре.
  • Додати пюре і макарони в суп.
  • Варити суп до готовності макаронів, посолити і поперчити за смаком.