Смачний квасолевий суп з куркою
Досить легкий у приготуванні суп з куркою, в якому ідеально поєднується м’ясо і бобові. Замість стегенця підійде також куряча грудка, або ж невеликий курча цілком. Макарони краще використовувати дрібні, або ж замінити їх вермішеллю для супу. Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.
Інгредієнти:
- 1 курячий окорочок;
- ½ Склянки квасолі;
- 1 морква;
- 4 картоплини;
- ½ Склянки макаронів;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Натерти моркву, нарізати кубиками картоплю.
- Курку викласти в каструльку з водою і довести до кипіння.
- Злити перший бульйон і залити м’ясо новою водою.
- Додати в каструлю квасоля, варити до м’якості.
- Засипати до квасолі картоплю і моркву.
- Після готовності половину картоплі дістати з каструлі і потовкти в пюре.
- Додати пюре і макарони в суп.
- Варити суп до готовності макаронів, посолити і поперчити за смаком.