Квасолевий суп з консервованої квасолі з м’ясом
Консервована квасоля значно спрощує приготування страви, оскільки її не доведеться замочувати на ніч і додатково варити. Перед тим, як готувати суп, рідина з баночки обов’язково потрібно злити. М’ясо можна вибрати будь-яку, але ідеальним варіантом стануть свинячі реберця.
Інгредієнти:
- 400 г м’яса на кісточці;
- 5 картоплин;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 2 лаврових листа;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- 1 банку консервованої білої квасолі;
- 2,5 літра води;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Зварити бульйон на основі м’яса, періодично прибираючи пінку.
- М’ясо вийняти з каструлі і відокремити від кісток.
- Картоплю нарізати невеликими шматочками і засипати в бульйон, варити 6-7 хвилин.
- Дрібно нарізати цибулю, натерти моркву,обсмажити овочі на вершковому маслі.
- В загальну каструлю висипати м’ясо і обсмажені овочі.
- Варити ще 5 хвилин, потім засипати квасоля.
- Довести до кипіння, посолити і поперчити, кинути лавровий лист.
- Через 2-3 хвилини зняти суп з вогню і дати йому настоятися.