Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці
Для цього рецепта краще всього взяти квасоля в томатному соусі та додати його в суп. Це додасть страві і цікавий присмак, і густоту. В кінці приготування можна додати зелень за смаком і товчений часник.
Інгредієнти:
- 200 г яловичини;
- 100г копченої ковбаси;
- 4 картоплини:
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 стебла селери;
- 1 банку консервованої квасолі;
- 1 томат сушений;
- 1 болгарський перець;
- 1 ст. л. оливкової олії;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Овочі почистити, подрібнити.
- У чашу мультиварки налити оливкову олію.
- Ковбасу нарізати соломкою і викласти в каструлю разом з морквою і цибулею.
- Готувати, періодично помішуючи, в режимі «Смаження» 10 хвилин.
- Додати селеру і болгарський перець, готувати ще 5 хвилин.
- Яловичину нарізати кубиками, викласти до овочів і смажити 10 хвилин.
- Засипати в чашу мультиварки картоплю і томат, ще трохи обсмажити.
- Залити 2 л води і змінити режим на «Суп».
- Готувати 40 хвилин, потім додати квасолю, сіль і перець за смаком.
- Варити суп в тому ж режимі ще 20 хвилин.