Квасолевий суп

Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці

Для цього рецепта краще всього взяти квасоля в томатному соусі та додати його в суп. Це додасть страві і цікавий присмак, і густоту. В кінці приготування можна додати зелень за смаком і товчений часник.
Інгредієнти:

  • 200 г яловичини;
  • 100г копченої ковбаси;
  • 4 картоплини:
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 2 стебла селери;
  • 1 банку консервованої квасолі;
  • 1 томат сушений;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Овочі почистити, подрібнити.
  • У чашу мультиварки налити оливкову олію.
  • Ковбасу нарізати соломкою і викласти в каструлю разом з морквою і цибулею.
  • Готувати, періодично помішуючи, в режимі «Смаження» 10 хвилин.
  • Додати селеру і болгарський перець, готувати ще 5 хвилин.
  • Яловичину нарізати кубиками, викласти до овочів і смажити 10 хвилин.
  • Засипати в чашу мультиварки картоплю і томат, ще трохи обсмажити.
  • Залити 2 л води і змінити режим на «Суп».
  • Готувати 40 хвилин, потім додати квасолю, сіль і перець за смаком.
  • Варити суп в тому ж режимі ще 20 хвилин.