Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 6 смачних рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт приготування гуляшу з свинини з грибами

Гуляш зі свинини з грибами – це чудовий спосіб урізноманітнити звичне блюдо і зробити його ще смачніше. Грибні нотки додадуть свинині особливий аромат і зроблять гуляш апетитніше і поживніший. Спробуйте самі! Рідні точно будуть в захваті!

Час готування

Порції:

Інгредієнти:

  • Свинина – 700 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Томатна паста – 100 гр.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Вода – 200 мл
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

  • Промиваємо гриби (обов’язково під проточною водою, щоб вони не ввібрали зайву вологу). Смажимо їх на рослинному маслі 15 хв.
  • Свинину також промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників. Нарізаємо кубиками середнього розміру. І також обсмажуємо 10-15 хв. Перед смаженням шматочки свинини посолимо і приправимо перцем.
  • Цибулину очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до м’яса, смажимо пару хвилин.
  • Потім додаємо в гриби блюдо.
  • Засипаємо борошно, перемішуємо і заливаємо воду. В кінці додаємо томатну пасту. Вогонь ставимо на мінімальну потужність і залишаємо тушкуватися страва на 45 хв.
  • Приємного апетиту!