Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 6 смачних рецептів з фото покроково
Покроковий рецепт приготування гуляшу з свинини з грибами
Гуляш зі свинини з грибами – це чудовий спосіб урізноманітнити звичне блюдо і зробити його ще смачніше. Грибні нотки додадуть свинині особливий аромат і зроблять гуляш апетитніше і поживніший. Спробуйте самі! Рідні точно будуть в захваті!
Час готування
Порції:
Інгредієнти:
Свинина – 700 гр.
Гриби – 300 гр.
Цибулина – 1 шт.
Томатна паста – 100 гр.
Сіль, перець – за смаком
Вода – 200 мл
Борошно – 1 ст. л.
Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Промиваємо гриби (обов’язково під проточною водою, щоб вони не ввібрали зайву вологу). Смажимо їх на рослинному маслі 15 хв.
Свинину також промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників. Нарізаємо кубиками середнього розміру. І також обсмажуємо 10-15 хв. Перед смаженням шматочки свинини посолимо і приправимо перцем.
Цибулину очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до м’яса, смажимо пару хвилин.
Потім додаємо в гриби блюдо.
Засипаємо борошно, перемішуємо і заливаємо воду. В кінці додаємо томатну пасту. Вогонь ставимо на мінімальну потужність і залишаємо тушкуватися страва на 45 хв.