Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 6 смачних рецептів з фото покроково

Як приготувати гуляш зі свинини з підливою зі сметани?

Гуляш зі свинини з підливою зі сметани – це один з безлічі варіантів апетитного м’ясної страви. Господині люблять його за простоту приготування і насичений смак. Таке блюдо можна подавати абсолютно до всіх гарнірів або ж доповнити свіжим салатом! Вийде просто смакота!

Час готування: 1 година 25 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сметана – 100 гр.
  • Вода – 1 ст.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Сіль, приправа – за смаком

Процес приготування:

  • Підготуємо основний інгредієнт нашого страви – свинину. Її потрібно ретельно промити під проточною водою. Дати їй обсохнути або обсушити паперовим рушником. А потім нарізати брусочками середнього розміру.
  • Тепер можна підготовлене м’ясо обсмажити на сковороді на розігрітому маслі. Смажимо недовго, десь 10 хв, поки м’ясо не стане трохи золотистим.
  • В цей час видалимо лушпиння у цибулин і наріжемо їх невеликими шматочками.
  • У глибокій ємності перемішаємо воду і борошно.
  • Додаємо цибулю до свинини. Заправляємо сіллю і спеціями. Перемішуємо продукти. Смажимо 2-3 хв.
  • Тепер вводимо томатну пасту і сметану, заливаємо борошняну воду.
  • Вогонь зменшуємо до найменшого. Продовжуємо тушкувати гуляш 60 хв.
  • Прибираємо з вогню і наполягаємо 20 хв.
  • Приємного апетиту!