Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 6 смачних рецептів з фото покроково

 Ніжний і дуже смачний гуляш зі свинини по-угорськи

Гуляш зі свинини по-угорськи – це неперевершений смак класичного м’ясної страви. Свинина, приготовлена разом з картоплею по-особливому старовинним рецептом, виходить неймовірно смачною і ніжною! Таке блюдо не тільки швидко вгамує голод, але і стане справжнім святом живота!

Час готування

Порції:

Інгредієнти:

  • Свиняча шийка – 700 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Томатна паста – 70 гр.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 ст. л.
  • Вода -250 мл
  • Сіль, перець мелений – за смаком
  • Олія – для смаження

Процес приготування:

  • М’ясо свинини промиваємо й ріжемо брусочками приблизно 3*2 див.
  • Викладаємо його на сковороду і на розігрітому рослинному маслі обсмажуємо з обох сторін.
  • Тепер очищаємо цибулю та нарізаємо її шматочками.
  • Додаємо цибулю до м’яса, смажимо до його прозорості, буквально пару хвилин.
  • Засипаємо на сковороду борошно, розмішуємо її.
  • Додаємо спеції і сіль.
  • Вводимо томатну пасту, перемішуємо.
  • Заливаємо воду, кладемо лавровий лист.
  • Тушкуємо страву на мінімальному вогні 60 хв.
  • Після цього трохи охолоджуємо страву протягом 10 хв.
  • Приємного апетиту!