Ніжний і дуже смачний гуляш зі свинини по-угорськи
Гуляш зі свинини по-угорськи – це неперевершений смак класичного м’ясної страви. Свинина, приготовлена разом з картоплею по-особливому старовинним рецептом, виходить неймовірно смачною і ніжною! Таке блюдо не тільки швидко вгамує голод, але і стане справжнім святом живота!
Час готування
Порції:
Інгредієнти:
- Свиняча шийка – 700 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Томатна паста – 70 гр.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Лавровий лист – 2 ст. л.
- Вода -250 мл
- Сіль, перець мелений – за смаком
- Олія – для смаження
Процес приготування:
Приємного апетиту!