Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 6 смачних рецептів з фото покроково

Простий і смачний рецепт гуляшу з помідорами на сковороді

Гуляш з помідорами – соковите і ніжне страва угорської кухні, яка дуже полюбилася нашим господиням. Свинина, протушенная з помідорами і спеціями, виходить особливо смачною і ароматною. Це найкраще блюдо для сімейного обіду!

Час готування: 1 година 15 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 2 гілочки
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Коріандр – щіпка
  • Перець мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Олія – для смаження

Процес приготування:

  • Підготуємо овочі, м’ясо і зелень. Усе ретельно промиваємо і даємо продуктів обсохнути.
  • Цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо їх дрібними шматочками довільної форми. Також нарізаємо і помідори, можна нарізати трохи крупніше.
  • Часточки часнику ретельно подрібнюємо ножем. Також дробимо зелень.
  • М’ясо свинини ріжемо досить великими кубиками. І обсмажуємо на олії, попередньо посоливши і посипавши шматочки спеціями, до золотистого кольору протягом 10 хв.
  • Після цього засипаємо цибулю. Перемішуємо і обсмажуємо лук став м’яким.
  • Додаємо помідори, смажимо також 2-3 хв.
  • Тепер вводимо продукти для заливки. Додаємо воду, кетчуп, борошно і подрібнені зубчики часнику.
  • Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо наше блюдо 50 хв. Періодично помішуючи, щоб заливка не пригоріла, коли почне загусати.
  • Після цього даємо гуляшу настоятися 10 хв. Пробуємо його і додаємо сіль і перець за смаком. Засипаємо зелень і перемішуємо.
  • Приємного апетиту!