Гуляш зі свинини з підливою на сковороді – 6 смачних рецептів з фото покроково
Простий і смачний рецепт гуляшу з помідорами на сковороді
Гуляш з помідорами – соковите і ніжне страва угорської кухні, яка дуже полюбилася нашим господиням. Свинина, протушенная з помідорами і спеціями, виходить особливо смачною і ароматною. Це найкраще блюдо для сімейного обіду!
Час готування: 1 година 15 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
Свинина – 500 гр.
Помідор – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Часник – 2 зуб.
Кріп – 2 гілочки
Кетчуп – 2 ст. л.
Коріандр – щіпка
Перець мелений – за смаком
Сіль – за смаком
Олія – для смаження
Процес приготування:
Підготуємо овочі, м’ясо і зелень. Усе ретельно промиваємо і даємо продуктів обсохнути.
Цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо їх дрібними шматочками довільної форми. Також нарізаємо і помідори, можна нарізати трохи крупніше.
Часточки часнику ретельно подрібнюємо ножем. Також дробимо зелень.
М’ясо свинини ріжемо досить великими кубиками. І обсмажуємо на олії, попередньо посоливши і посипавши шматочки спеціями, до золотистого кольору протягом 10 хв.
Після цього засипаємо цибулю. Перемішуємо і обсмажуємо лук став м’яким.
Додаємо помідори, смажимо також 2-3 хв.
Тепер вводимо продукти для заливки. Додаємо воду, кетчуп, борошно і подрібнені зубчики часнику.
Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо наше блюдо 50 хв. Періодично помішуючи, щоб заливка не пригоріла, коли почне загусати.
Після цього даємо гуляшу настоятися 10 хв. Пробуємо його і додаємо сіль і перець за смаком. Засипаємо зелень і перемішуємо.