Гарбузовий суп з імбиром в мультиварці
Цей суп стане в нагоді під час посту або суворої дієти. Особливі властивості гарбуза і імбиру допоможуть в боротьбі із зайвою вагою, а інші інгредієнти додадуть страві пікантну гостроту і пряний аромат. Якщо ж хочеться додати який-небудь м’ясний інгредієнт, то це слід зробити перед самою подачею на стіл, використовуючи вже приготовлені продукти. Пюрировать суп в чаші мультиварці не можна, інакше можна пошкодити покриття.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза;
- 700 мл води;
- 150 мл кокосового молока;
- 2 см імбирного кореня;
- 2 картоплини;
- 1 ч, л. карі;
- 1 гострий перчик;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Нарізати картоплю, гарбуз і перець чилі кубиками.
- Викласти овочі в каструлю, додати імбир і карі, залити все водою.
- Готувати півгодини в режимі «Гасіння», потім перелити суп в каструльку.
- Додати кокосове молоко і подрібнити всі інгредієнти за допомогою блендера.