Гарбузовий суп

Гарбузовий суп з імбиром в мультиварці

Цей суп стане в нагоді під час посту або суворої дієти. Особливі властивості гарбуза і імбиру допоможуть в боротьбі із зайвою вагою, а інші інгредієнти додадуть страві пікантну гостроту і пряний аромат. Якщо ж хочеться додати який-небудь м’ясний інгредієнт, то це слід зробити перед самою подачею на стіл, використовуючи вже приготовлені продукти. Пюрировать суп в чаші мультиварці не можна, інакше можна пошкодити покриття.
Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • 700 мл води;
  • 150 мл кокосового молока;
  • 2 см імбирного кореня;
  • 2 картоплини;
  • 1 ч, л. карі;
  • 1 гострий перчик;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Нарізати картоплю, гарбуз і перець чилі кубиками.
  • Викласти овочі в каструлю, додати імбир і карі, залити все водою.
  • Готувати півгодини в режимі «Гасіння», потім перелити суп в каструльку.
  • Додати кокосове молоко і подрібнити всі інгредієнти за допомогою блендера.