Гарбузовий суп-пюре з куркою
Смачний суп, який чудово підійде для сімейного обіду. Його можна включити в свій раціон при дієтичному харчуванні, а також приготувати для дітей. В якості зелені краще всього використовувати базилік і петрушку. Вони додадуть страві пряний аромат. При бажанні можна взагалі не класти в суп м’яса, зробивши його просто овочевим.
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка;
- 600 г гарбуза;
- 2 цибулини;
- 3 картоплини;
- 1 морква;
- Сушена зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Філе промити і викласти в киплячу воду, 20 хвилин готувати на середньому вогні.
- Вогонь збільшити, бульйон посолити, варити ще 10 хвилин, потім вийняти курку і нарізати її невеликими шматочками.
- Натерти моркву, цибулю, гарбуз і картоплю нарізати кубиками.
- Обсмажити на рослинному маслі моркву і цибулю до золотистого кольору.
- Викласти піджарку в окрему каструльку, додати гарбуз і картоплю.
- Залити овочі бульйоном, ще раз посолити і поперчити, варити 20 хвилин.
- Висипати В каструльку сушену зелень, подрібнити все блендером.
- Додати в суп шматочки курки і подавати страву до столу.