Гарбузовий суп

Гарбузовий суп-пюре з куркою

Смачний суп, який чудово підійде для сімейного обіду. Його можна включити в свій раціон при дієтичному харчуванні, а також приготувати для дітей. В якості зелені краще всього використовувати базилік і петрушку. Вони додадуть страві пряний аромат. При бажанні можна взагалі не класти в суп м’яса, зробивши його просто овочевим.
Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка;
  • 600 г гарбуза;
  • 2 цибулини;
  • 3 картоплини;
  • 1 морква;
  • Сушена зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе промити і викласти в киплячу воду, 20 хвилин готувати на середньому вогні.
  • Вогонь збільшити, бульйон посолити, варити ще 10 хвилин, потім вийняти курку і нарізати її невеликими шматочками.
  • Натерти моркву, цибулю, гарбуз і картоплю нарізати кубиками.
  • Обсмажити на рослинному маслі моркву і цибулю до золотистого кольору.
  • Викласти піджарку в окрему каструльку, додати гарбуз і картоплю.
  • Залити овочі бульйоном, ще раз посолити і поперчити, варити 20 хвилин.
  • Висипати В каструльку сушену зелень, подрібнити все блендером.
  • Додати в суп шматочки курки і подавати страву до столу.