Тріска в сметані, запечена в духовці шматочками
Тріску в сметані готувати дуже просто, так що за готування цього блюда може сміливо братися будь-яка починаюча господиня. По вартості інгредієнтів частування виходить бюджетним, а смак дуже ніжний і вишуканий. Якщо у вас немає готової приправи для риби, просто візьміть трохи сушеної зелені і мелених перців. Знімати шкіру з тріски для цього рецепту не обов’язково.
Інгредієнти:
- 1 кг тріски;
- 200 г сметани;
- 2 цибулини;
- 1 ч. л. приправи для риби;
- 1 ст. л. рослинного масла;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Тріску промити, почистити і випатрати, нарізати порційними шматочками.
- Викласти рибу в глибоку тарілку, посипати приправою, сіллю і перцем.
- Додати до трісці сметану і добре перемішати.
- Нарізати цибулю кільцями і викласти їх в один шар на змащений маслом деко.
- Поверх цибулі розкласти шматочки тріски, полити їх залишилися в мисочці соусом.
- Запікати страву 30 хвилин при 180 градусах.