Скумбрія в фользі

Скумбрія в фользі в духовці – це соковита і ніжна рибка, яка в процесі приготування зберігає всі свої корисні властивості. В залежності від вибраного рецепту, вона з легкістю стане святковим блюдом або ж просто ситним сімейною вечерею. Різноманітність способів приготування і поєднуються зі скумбрією продуктів дозволять дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами.
Скумбрію готують фользі, щоб вона не пересушилась і зберегла соковитість. При цьому риба все одно виходить із засмаженою скоринкою, що виглядає дуже святково і апетитно. Також необхідно скористатися фольгою, якщо скумбрії та інших вибраних інгредієнтів недостатньо, щоб повністю зайняти деко. Якщо залишити навколо риби порожні місця, вона вийде несмачною і погано пропечеться.
Скумбрію у фользі в духовці запікають цілком з додаванням лимона, цибулі і ароматних спецій. Можна також приготувати її у вигляді стейків або просто невеликих шматочків. В цьому випадку разом з нею можна класти на деко будь-які овочі, крупи, картопля, гриби та ін. Також незайвим буде жирний соус на основі сметани, майонезу або томатної пасти.
Ще одним цікавим способом, як запекти скумбрію у фользі в духовці, є фарширування риби. Для цього також підходять практично будь-які інгредієнти – овочі, фрукти, рис, гречка, зелень, часник, сир та ін. У підсумку виходить дуже цікаве блюдо, яке здивує гостей і своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом.
Скумбрію можна подавати до столу прямо у фользі або ж порціями. Ніяких додаткових прикрас їй не знадобиться. Досить просто доповнити рибку гарніром, якщо він не був відразу ж приготований разом з основним блюдом.