Рибне суфле

Рибне суфле – це дуже ніжне дієтичне блюдо, яке вважається ідеальним частуванням для маленьких гурманів. Його подають діткам навіть у дитячих садочках, після чого юні дегустатори вимагають від своїх мам приготувати точно таке ж ласощі будинку. На щастя, в цьому немає нічого складного. Крім того, у домашніх умовах можна зробити рибне суфле ще більш смачним і цікавим, доповнивши його своїми улюбленими інгредієнтами.
Для рибного суфле використовують філе морської рибки, оскільки воно більш ніжне і містить в собі зовсім небагато кісточок. Щоб отримати ніжну консистенцію страви, рибки роблять фарш, а в нього додають молоко. Також часто входять до складу страви яйця, моркву, цибулю, вершкове масло, брокколі, кабачок і пр. Щоб суфле вийшло не тільки смачним, але і ситним, в рибний фарш додають хлібний м’якуш, вівсяні пластівці, панірувальні сухарі, рис і т. д.
Найпростіший варіант рибного суфле виглядає як цілісний пиріг. Для його приготування досить змішати між собою всі інгредієнти і запекти їх в мультиварці або духовці. При бажанні всередину суфле можна додати смачну начинку. Для цього використовують варені яйця, овочі, зелень і будь-які інші продукти, які добре поєднуються з обраним видом рибки.
Рибне філе обов’язково повинно бути ніжним як по консистенції, так і з точки зору смакових якостей. Це означає, що краще не використовувати занадто різкі спеції. Для цієї страви досить буде звичайної солі, особливо якщо мова йде про дитячому раціоні. Подавати рибне суфле можна порційними шматочками або ж у вигляді цілого пирога, також для приготування можна використовувати різні форми.