Салат з курячою грудкою

Салат з відвареної курячої грудкою і печерицями

Дуже цікавий, смачний і поживний салат. З майонезом в цьому рецепті потрібно бути досить стриманими, щоб блюдо не вийшло занадто жирним з-за грибів і моркви, обсмажених в олії. Замість пармезану можна взяти будь-який інший твердий сир на ваш розсуд.
Інгредієнти:

  • 200 г свіжих печериць;
  • 500 г курячого філе;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • 4 яйця;
  • 100 р сиру пармезан;
  • 100 мл майонезу;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Яйця курячі грудки відварити, нарізати м’ясо кубиками, а яйця – довільними дрібними шматочками.
  • Сир і очищену моркву натерти на тертці в різні ємності.
  • Гриби очистити від верхньої шкірки, порізати пластинками.
  • Почистити цибулю, порізати дрібними кубиками.
  • На сковороду налити невелику кількість рослинної олії, викласти моркву і половину цибулі.
  • Овочі на сковороді трохи посолити і смажити 6-7 хвилин.
  • Так само обсмажити гриби з рештою цибулею.
  • Викладати салат шарами, кожен (крім останнього) змащуючи майонезом і додаючи сіль за смаком: гриби, морква, відварне м’ясо, яйця і тертий сир.
  • Дати страві настоятися 2-3 години.