Салат з відвареної курячої грудкою і печерицями
Дуже цікавий, смачний і поживний салат. З майонезом в цьому рецепті потрібно бути досить стриманими, щоб блюдо не вийшло занадто жирним з-за грибів і моркви, обсмажених в олії. Замість пармезану можна взяти будь-який інший твердий сир на ваш розсуд.
Інгредієнти:
- 200 г свіжих печериць;
- 500 г курячого філе;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- 4 яйця;
- 100 р сиру пармезан;
- 100 мл майонезу;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Яйця курячі грудки відварити, нарізати м’ясо кубиками, а яйця – довільними дрібними шматочками.
- Сир і очищену моркву натерти на тертці в різні ємності.
- Гриби очистити від верхньої шкірки, порізати пластинками.
- Почистити цибулю, порізати дрібними кубиками.
- На сковороду налити невелику кількість рослинної олії, викласти моркву і половину цибулі.
- Овочі на сковороді трохи посолити і смажити 6-7 хвилин.
- Так само обсмажити гриби з рештою цибулею.
- Викладати салат шарами, кожен (крім останнього) змащуючи майонезом і додаючи сіль за смаком: гриби, морква, відварне м’ясо, яйця і тертий сир.
- Дати страві настоятися 2-3 години.