Салат з курячою грудкою

Смачний салат з копченою курячою грудкою

Незважаючи на присутність жирних інгредієнтів, начебто майонезу і копчено купки, салат має дуже ніжним смаком. Це досягається за рахунок додавання яблук, які надають страві приємну свіжість і кислинку. Салат укладають шарами, що робить його схожим на святковий торт.
Інгредієнти:

  • 2 копчені курячі грудки;
  • 3 яйця;
  • 150 г твердого сиру;
  • 10 крекерів (солених);
  • 1 зелене яблуко;
  • 1 цибулина;
  • Майонез;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Курячі грудки нарізати кубиками і викласти на плоске блюдо, змастити майонезом (як і всі наступні шари).
  • Очистити цибулю, подрібнити, засипати поверх м’яса.
  • Сир натерти на середній тертці, розподілити по шару з лука.
  • Яблуко очистити від шкірки, натерти, викласти на сир.
  • Відварити яйця, подрібнити, засипати наступним шаром.
  • Змастити салат майонезом зі всіх сторін.
  • Потовкти крекери в дрібну крихту, посипати страву зверху.
  • Залишити в холодильнику на 2 години.