Салат з курячою грудкою

Простий салат з вареної курячої грудкою

Дійсно дуже простий рецепт, який дозволить швидко «збагнути» смачну і легку закуску. Салат відмінно виглядає на столі, особливо, якщо прикрасити його гілочками зелені. М’яса можна взяти більше, залежно від власних уподобань.
Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 3 яйця;
  • 2 свіжих огірка;
  • 100 г волоських горіхів;
  • 150 г чорносливу;
  • Майонез;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Філе відварити, остудити і вручну розібрати на волокна середньої величини.
  • Яйця відварити, потерти на тертці.
  • Промити під холодною водою чорнослив, видалити кісточки і нарізати невеликими шматочками.
  • Злегка потовкти горіхи.
  • Огірки помити, при необхідності зняти шкірку і нарізати соломкою.
  • Викласти інгредієнти в салатницю в наступному порядку: огірки, куряче м’ясо, яйця, майонез, чорнослив і волоські горіхи.
  • Шари з яєць і м’яса трохи підсолити.