Простий салат з вареної курячої грудкою
Дійсно дуже простий рецепт, який дозволить швидко «збагнути» смачну і легку закуску. Салат відмінно виглядає на столі, особливо, якщо прикрасити його гілочками зелені. М’яса можна взяти більше, залежно від власних уподобань.
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе;
- 3 яйця;
- 2 свіжих огірка;
- 100 г волоських горіхів;
- 150 г чорносливу;
- Майонез;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Філе відварити, остудити і вручну розібрати на волокна середньої величини.
- Яйця відварити, потерти на тертці.
- Промити під холодною водою чорнослив, видалити кісточки і нарізати невеликими шматочками.
- Злегка потовкти горіхи.
- Огірки помити, при необхідності зняти шкірку і нарізати соломкою.
- Викласти інгредієнти в салатницю в наступному порядку: огірки, куряче м’ясо, яйця, майонез, чорнослив і волоські горіхи.
- Шари з яєць і м’яса трохи підсолити.