Салат «Соняшник»

Простий салат «Соняшник» з печінкою тріски

Фото №3. Рецепт салату «Соняшник» з печінкою тріски і картоплею

Печінка тріски – продукт досить жирний і поживний,
тому майонезу для такого салату знадобиться набагато менше, ніж курячого.
Окремим шаром можна додати відварену моркву. Солити краще кожен шар окремо.
Інгредієнти:

  • 2 баночки печінки тріски;
  • 3 картоплини;
  • 4 яйця;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 100г чіпсів;
  • 1 банка маслин;
  • Майонез;
  • Сіль.

Як приготувати салат «Соняшник» з печінкою тріски:
1.
Картоплю відварити, почистити і нарізати дрібними
кубиками;
2.
Зелену цибулю порізати кільцями;
3.
Рівномірно розподілити картопля по великій плоскій
тарілці, зверху змастити майонезом і посипати цибулею;
4.
Відкрити банку з печінкою тріски, рідину злити і
викласти печінку на окрему тарілочку;
5.
З допомогою виделки розім’яти печінку і викласти на основне
страва, поверх цибулі;
6.
Зварити яйця круто, відокремити білки від жовтків;
7.
Білки натерти на тертці, висипати на печінку і змастити
цей шар невеликою кількістю майонезу;
8.
Жовтки також натерти і висипати на білки;
9.
Вставити картопляні чіпси вздовж всього краю салату;
10. Маслини
розрізати на половинки і прикрасити ними салат, як показано на фото.