Салат «Соняшник»

Салат «Соняшник» з чіпсами і насінням

Фото №1. Рецепт салату «Соняшник» з чіпсами і семечеками

Насіння соняшника дуже органічно вписуються в цей салат
не тільки з-за назви, але і завдяки поєднанню з іншими продуктами.
Щоб дарма не витрачати час, краще відразу купити пакетик очищеного насіння. Оригінальним
салат робить незвичайний тандем крабових паличок і курячого м’яса.
Інгредієнти:

  • 200г крабових паличок;
  • 200г свіжих грибів (за смаком);
  • 200 г відвареного курячого філе;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 1 упаковка насіння;
  • 1 упаковка чіпсів;
  • Майонез;
  • Сіль.

Як приготувати салат «Соняшник» з чіпсами:
1.
М’ясо нарізати невеликими шматочками або розібрати на
волокна вручну;
2.
Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю кубиками, а
гриби – пластинками;
3.
Розігріти сковороду з рослинним маслом, викласти цибулю
і обсмажувати до прозорості;
4.
Додати на сковороду моркву, перемішати;
5.
Викласти до овочів гриби і продовжувати смажити, поки не випарується
зайва рідина;
6.
Крабові палички нарізати поперек невеликими кубиками;
7.
Сформувати салат, змащуючи кожен шар (включаючи
останній) майонезом і додаючи сіль: спочатку крабові палички, потім філе і в
останню чергу – овочі з грибами;
8.
Очищені насіння рівномірно розподілити по всій
поверхні салату;
9.
Прикрасити салат з боків овальними чіпсами.