Класичний салат «Соняшник» з кукурудзою, куркою і грибами
Фото №2. Рецепт салату «Соняшник» з кукурудзою і куркою
Курку та гриби – одне з безпрограшних поєднань
кулінарії. Краще всього для цього рецепта підійдуть печериці. Можна взяти
мариновані гриби, або обсмажити свіжі в невеликій кількості рослинного
масла.
Інгредієнти:
- 300г курячого філе;
- 200 г маринованих грибів;
- 3 яйця;
- 1 банку консервованої кукурудзи;
- 1 банка чорних маслин;
- 2 моркви;
- 1 упаковка чіпсів;
- Зелень;
- Майонез;
- Сіль.
Як приготувати салат «Соняшник» з кукурудзою:
1.
Моркву і яйця відварити, натерти на крупній тертці в
різні ємності;
2.
Куряче філе нарізати невеликими шматочками і обсмажують
на рослинній олії 10-15 хвилин;
3.
В кінці смаження філе посолити і перешкодити;
4.
Цибулю нарізати півкільцями, гриби – дрібними кубиками;
5.
Викласти шари у такій послідовності: куряче
м’ясо, моркву, мариновані гриби, яйця + цибуля, кукурудза;
6.
Кожен шар рівномірно промазати майонезом і посолити
за смаком;
7.
Поверх кукурудзи намалювати майонезом сіточку;
8.
В кожен квадратик помістити цілу маслину;
9.
Прикрасити салат чіпсами по колу.