Салат олів'є з ковбасою і солоними огірками – класичний рецепт і 4 варіанти з фото покроково
Низькокалорійний олів’є з ковбасою і огірками без майонезу
Якщо ви віддаєте перевагу низькокалорійну їжу, то пропонуємо вам рецепт олів’є без використання майонезу. Це самий «легкий» варіант салату з ковбасою.
Інгредієнти:
Зелений горошок – 200-250 гр.
Несолодкий йогурт – 100 гр.
Сіль – за смаком.
Яйця курячі – 3 шт.
Гірчиця – ½ ст. л.
Ковбаса варена куряча – 150-200 гр.
Картопля середнього розміру – 3-4 шт.
Морквина невеликого розміру – 1-2 шт.
Огірок свіжий – 1 шт.
Огірок солоний – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – ½ шт.
Процес приготування:
Овочі (картопля і морква) промиваємо й варимо без додавання солі, потім охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними або кубиками середнього розміру, по вашому смаку.
Яйця варимо круто, чекаємо поки вони охолонуть, чистимо і подрібнюємо.
Огірки нарізаємо кубиками. Половину цибулини дуже дрібно ріжемо. З ковбаси знімаємо шкірку і також нарізаємо кубиками потрібного розміру.
Для заправки змішуємо йогурт і гірчицю.
Збираємо в одній мисці всі продукти, консервований горошок, картопля, ковбасу, яйця, цибуля, огірки, моркву, додаємо до них заправку, солимо до смаку, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 20-30 хвилин. Охолоджений салат подаємо до столу.