Салат олів'є з ковбасою і солоними огірками – класичний рецепт і 4 варіанти з фото покроково

Як приготувати олів’є з додаванням яблука на святковий стіл?

Існує багато варіацій приготування салату олів’є, по суті незмінними залишаються лише кілька основних інгредієнтів: горошок, картопля, ковбаса, морква, яйця і огірок. Пропонуємо зробити салат ще більш соковитим і додамо туди яблуко.

Інгредієнти:

  • Зелений консервований горошок – 1 банку.
  • Картопля невеликого розміру– 3 шт.
  • Яйце куряче – 3 шт.
  • Моркву невеликого розміру– 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Солоні огірки – 2 шт.
  • Ковбаса докторська – 150-200 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

  • Овочі та яйця необхідно відварити. Час для приготування овочів і яєць різний, тому можна це зробити в одній або декількох ємностях, але стежте за часом варіння. Чекаємо поки овочі та яйця охолонуть, очистити їх і нарізаємо кубиками.
  • Видаляємо серцевину з яблука і також нарізаємо його кубиками.
  • З ковбаси знімаємо шкірку і подрібнюємо.
  • Солоні огірки віджимаємо від рідини, ріжемо кубиками.
  • З консервованого горошку зливаємо сік, перекладаємо його у велику миску, туди ж відправляємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, перемішуємо. Солимо за смаком і подаємо до столу.
  • Приємного апетиту!