Як приготувати олів’є з додаванням яблука на святковий стіл?
Існує багато варіацій приготування салату олів’є, по суті незмінними залишаються лише кілька основних інгредієнтів: горошок, картопля, ковбаса, морква, яйця і огірок. Пропонуємо зробити салат ще більш соковитим і додамо туди яблуко.
Інгредієнти:
- Зелений консервований горошок – 1 банку.
- Картопля невеликого розміру– 3 шт.
- Яйце куряче – 3 шт.
- Моркву невеликого розміру– 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Солоні огірки – 2 шт.
- Ковбаса докторська – 150-200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Приємного апетиту!