Рулет з курки з омлетом і грибами
Ніжна і смачна закуска на всі випадки життя, яка «полетить» зі столу за лічені секунди. Рулет виходить дуже насиченим і привабливим на вигляд, добре просочується і швидко запікається. Омлет можна приготувати з іншими молочними продуктами, головне, щоб він вийшов досить тонким.
Інгредієнти:
- 4 курячі грудки;
- 4 яйця;
- 6 ст. л. майонезу;
- 1 цибулина;
- 500 г печериць;
- 200 г твердого сиру;
- 2 зубчики часнику;
- Сушена зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Філе відбити молоточком до товщини 1 див.
- Гриби нарізати пластинками, цибулю – кубиками, обсмажити до готовності на рослинному маслі.
- Гриби з цибулею, посолити і поперчити, приправити сушеної зеленню.
- Яйця і 2 ложки майонезу збити, посолити і розділити на 4 порції.
- Кожну порцію по черзі вилити на сковороду і посмажити омлет.
- Курячі грудки викласти на шар харчової плівки щільно один до одного.
- Ще 3 ложки майонезу змішати з пропущеним через прес часником, змастити філе.
- Викласти поверх м’яса гриби і цибулю, посипати тертим сиром.
- Накрити сир усіма чотирма омлетами, змастити верхній шар залишилися майонезом.
- Згорнути рулет і обернути його фольгою.
- Запікати в духовці при 180 градусах 40 хвилин.
- За 10 хвилин до готовності розгорнути фольгу.