Рулет з курки

Рулет з курки з омлетом і грибами

Ніжна і смачна закуска на всі випадки життя, яка «полетить» зі столу за лічені секунди. Рулет виходить дуже насиченим і привабливим на вигляд, добре просочується і швидко запікається. Омлет можна приготувати з іншими молочними продуктами, головне, щоб він вийшов досить тонким.
Інгредієнти:

  • 4 курячі грудки;
  • 4 яйця;
  • 6 ст. л. майонезу;
  • 1 цибулина;
  • 500 г печериць;
  • 200 г твердого сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сушена зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе відбити молоточком до товщини 1 див.
  • Гриби нарізати пластинками, цибулю – кубиками, обсмажити до готовності на рослинному маслі.
  • Гриби з цибулею, посолити і поперчити, приправити сушеної зеленню.
  • Яйця і 2 ложки майонезу збити, посолити і розділити на 4 порції.
  • Кожну порцію по черзі вилити на сковороду і посмажити омлет.
  • Курячі грудки викласти на шар харчової плівки щільно один до одного.
  • Ще 3 ложки майонезу змішати з пропущеним через прес часником, змастити філе.
  • Викласти поверх м’яса гриби і цибулю, посипати тертим сиром.
  • Накрити сир усіма чотирма омлетами, змастити верхній шар залишилися майонезом.
  • Згорнути рулет і обернути його фольгою.
  • Запікати в духовці при 180 градусах 40 хвилин.
  • За 10 хвилин до готовності розгорнути фольгу.