Рулет з курки

Рулет з лаваша з куркою і сиром

Такий рулет готується дуже просто і не потребує ніякої додаткової обробки. Шари не варто робити дуже товстими, щоб рулет було зручно їсти. Перед тим, як подавати до столу, потрібно дати страві просочитися декілька годин. Для цього рулет слід помістити в холодильник.
Інгредієнти:

  • 3 тонких лаваша;
  • 4 курячі грудки;
  • 4 яйця;
  • 300 г твердого сиру;
  • 200 г майонезу;
  • Свіжа зелень.

Спосіб приготування:

  • Куряче філе і яйця відварити.
  • Яйця і сир натерти на тертці в окремі ємності, філе нарізати дрібними кубиками.
  • Зелень також дрібно порубати і змішати з яйцями.
  • На столі розгорнути фольгу, зверху покласти перший лист лаваша.
  • Лаваш ретельно змастити майонезом, викласти курку, накрити ще одним листом.
  • Додати ще один шар майонезу і яйця з зеленню.
  • Накрити залишилися яйця лавашем, також змастити і посипати сиром.
  • Згорнути блюдо в рулет, обгорнути фольгою.