Рулет з філе курки з желатином
Цей рецепт дозволяє без особливих зусиль приготувати смачну і соковиту м’ясну закуску, яка буде в рази краще за будь магазинного варіанту. Краще всього використовувати для випічки вузьку форму, призначену спеціально для рулетів. Приправи можна підібрати на свій розсуд.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе;
- 30 г желатину;
- Приправа для курки;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Філе нарізати дрібними кубиками, посолити і поперчити за смаком.
- Розстелити на столі харчову плівку і викласти м’ясо в один шар.
- Філе добре відбити, ще раз розрівняти.
- У глибокій мисочці змішати желатин з приправами.
- Отриманою сумішшю рівномірно покрити курку, згорнути в рулет.
- Загорнути рулет харчовою плівкою і декількома шарами фольги.
- Перекласти рулет у форму для випічки, додати води до 1/3 рулету.
- Розігріти духовку до температури 200 градусів, запікати рулет 1 годину.