Рулет з курки

Рулет з філе курки з желатином

Цей рецепт дозволяє без особливих зусиль приготувати смачну і соковиту м’ясну закуску, яка буде в рази краще за будь магазинного варіанту. Краще всього використовувати для випічки вузьку форму, призначену спеціально для рулетів. Приправи можна підібрати на свій розсуд.
Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе;
  • 30 г желатину;
  • Приправа для курки;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе нарізати дрібними кубиками, посолити і поперчити за смаком.
  • Розстелити на столі харчову плівку і викласти м’ясо в один шар.
  • Філе добре відбити, ще раз розрівняти.
  • У глибокій мисочці змішати желатин з приправами.
  • Отриманою сумішшю рівномірно покрити курку, згорнути в рулет.
  • Загорнути рулет харчовою плівкою і декількома шарами фольги.
  • Перекласти рулет у форму для випічки, додати води до 1/3 рулету.
  • Розігріти духовку до температури 200 градусів, запікати рулет 1 годину.