Рис в мультиварці

Смачний рис для суші в мультиварці

Щоб суші вийшли ідеальними, рис повинен бути
розсипчастим, добре проварену і тримати необхідну форму. Якщо при варінні в
звичайній каструлі, для такого результату необхідно не раз потренуватися,
то в мультиварці правильний рис для суші вийде навіть у початківця сушист.
Інгредієнти:

  • 2 склянки рису для суші;
  • 2,5 склянки води;
  • 2ст.л. рисового оцту;
  • 1ч.л. соєвого соусу;
  • 1ч.л. цукру.

Як приготувати рис для суші в мультиварці:
1.
Замочити рис в чистій кип’яченій воді на півгодини;
2.
Перекласти рис у чашу мультиварки, залити водою і
включити режим «Випічка»;
3.
Через 10 хвилин переключити на «Гасіння» і продовжувати
готувати ще 20 хвилин;
4.
У глибокій мисочці змішати соєвий соус, оцет і цукор;
5.
Поставити мисочку в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини;
6.
Вилити соус в готовий рис і розпушити його дерев’яною
лопаткою.