Смачний рис для суші в мультиварці
Щоб суші вийшли ідеальними, рис повинен бути
розсипчастим, добре проварену і тримати необхідну форму. Якщо при варінні в
звичайній каструлі, для такого результату необхідно не раз потренуватися,
то в мультиварці правильний рис для суші вийде навіть у початківця сушист.
Інгредієнти:
- 2 склянки рису для суші;
- 2,5 склянки води;
- 2ст.л. рисового оцту;
- 1ч.л. соєвого соусу;
- 1ч.л. цукру.
Як приготувати рис для суші в мультиварці:
1.
Замочити рис в чистій кип’яченій воді на півгодини;
2.
Перекласти рис у чашу мультиварки, залити водою і
включити режим «Випічка»;
3.
Через 10 хвилин переключити на «Гасіння» і продовжувати
готувати ще 20 хвилин;
4.
У глибокій мисочці змішати соєвий соус, оцет і цукор;
5.
Поставити мисочку в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини;
6.
Вилити соус в готовий рис і розпушити його дерев’яною
лопаткою.