Рис в мультиварці

Розсипчастий рис з м’ясом і овочами в мультиварці

Що може бути простіше і смачніше домашнього різотто? Завдяки
такого чуда техніки, як мультиварка, можна кожен день радувати своїх близьких
новими шедеврами на основі рису. Найкраще з ним поєднується саме курка, але
при бажанні можна використовувати будь-яке інше м’ясо.
Інгредієнти:

  • 2 склянки рису;
  • 600г м’яса;
  • 1 цибулина;
  • 2 кабачка;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 помідор;
  • 3ст.л. рослинної олії;
  • Сіль.

Як приготувати розсипчастий рис з овочами в мультиварці:
1.
М’ясо промити, порізати невеликими шматочками;
2.
Цибулю почистити, порізати кубиками;
3.
У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і
обсмажити цибулю в режимі «Смаження»;
4.
Почистити і порізати кружальцями моркву, обсмажувати
разом з цибулею;
5.
Коли овочі придбають золотистий відтінок, додати в
чашу м’ясо;
6.
Нарізати перець, кабачки і помідор будь-яким зручним
способом;
7.
Додати овочі в каструлю, перемішати і продовжувати
смажити ще 10 хвилин;
8.
Вилити в каструлю 4 склянки води, посолити,
ретельно перемішати;
9.
Коли вода закипить, переключитися з режиму «Смаження» на
режим «Рисова каша»;
10. Готувати
25 хвилин, потім переключити в режим підігріву.