Рис в мультиварці

Рис з куркою і грибами в мультиварці

Рис – ідеальна основа для смачних і корисних страв. Його
нейтральний смак ідеально поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі, з
курячим м’ясом і грибами. Таке блюдо виходить досить ситним, живильним
і легким для шлунка.
Інгредієнти:

  • 500 г курячого м’яса;
  • 2 склянки рису;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 1 пучок кропу;
  • Лавровий лист;
  • Сіль.

Як приготувати рис з куркою в мультиварці:
1.
М’ясо ретельно промити, викласти в чашу мультиварки;
2.
Почистити цибулю, розрізати на 4 частини і додати до
курці;
3.
Вміст мльтиварки посолити, покласти лавровий лист;
4.
Залити в каструлю 4 склянки води і включити режим «Суп»;
5.
Коли курка буде готова, викласти її разом з цибулею
на окрему тарілку;
6.
Моркву почистити і натерти на крупній тертці;
7.
У бульйон, що залишився в мультиварці, висипати рис і
морква;
8.
Включити програму «Плов»;
9.
Куряче м’ясо порізати на дрібні шматочки, кріп
подрібнити;
10. За
10 хвилин до закінчення програми додати в каструлю курку і кріп;
11. Включити
режим «Підігрів» і дати страві настоятися 5-10 хвилин.